Beeld © ANP

Koen Kardashian werd hevig gepest: 'Ze noemden me meisje'

26 juni 2019 12:06

De 26-jarige Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, timmert behoorlijk aan de weg. Zo presenteert hij MTV-programma's als Just Tattoo of Us en gaat hij regelmatig langs bij Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemers. Maar de presentator kende ook mindere tijden. Aan VIVA is hij openhartig over de pesterijen die hij meemaakte.

"Ik was de eerste die op Uggs liep"

Koen vertelt dat hij een gelukkige jeugd had in zijn woonplaats Bleiswijk dankzij zijn familie: "Ik ben heel liefdevol opgevoed in een gezellig gezin waar alles kon en waar iedereen welkom was. Al bleven er tien vriendjes eten, dat was allemaal goed." Toch werd in zijn omgeving opgemerkt dat hij 'anders' was en werd er flink gepest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian laat zich van een compleet andere kant zien

"Ja, ik ben heel veel gepest," vertelt Koen. "Ik zat op een vmbo waar iedereen zich kleedde naar de norm. Ik niet, ik was de eerste die op Uggs liep. En ik had een cowboysbag, die op een gegeven moment werd afgepakt en door de gang werd gesmeten. Mijn leraar zag de wanhopige blik in mijn ogen, maar het enige wat hij zei, was: ‘Dan moet je maar een normale jongensrugzak kopen.’ Ze riepen ‘homo’ of scholden me uit voor ‘meisje’. Eigenlijk heb ik het meeste van mijn schooltijd geblockt in mijn hoofd. Ik had in die tijd één vriendin, die heeft me er echt doorheen gesleept."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian gaat er met winst Mediawijsheidtest vandoor

Door de extreme pesterijen moest Koen zelfs switchen van school. Dat deed hij ook om zijn ouders te beschermen. "Ik had mijn moeder namelijk een keer tegen een vriendin horen zeggen: ‘Als mijn kinderen gelukkig zijn, ben ik het ook.’ Dus toen het pesten op de middelbare school erger werd, besloot ik te doen alsof er niks aan de hand was. Mijn moeder vond dat zo erg toen ze het later hoorde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian neemt een ingrijpend besluit

Gelukkig kan de zelfbenoemde diva altijd bij zijn moeder terecht. Ze was door het dolle heen toen hij uit de kast kwam: "Mijn moeder moest huilen van blijdschap; zij wist het al toen ik drie was", aldus Koen.

Het hele interview lees je in VIVA.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koen Kardashian in tranen: 'Het is zo onmenselijk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!