Beeld © Instagram @viktorverhulst

Viktor over waarom hij zo weinig te zien is in Love Island

26 juni 2019 15:30

Love Island-presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst krijgen regelmatig commentaar over het feit dat ze maar bar weinig in het programma te zien zijn. Aan het Vlaamse dagblad Het Nieuwsblad vertelt de zoon van Gert Verhulst dat hij alle beschuldigingen wel snapt.

"Ik snap dat de mensen het een beetje in het belachelijke trekken"

Hoewel het programma al een dikke maand op de buis is, zien de kijkers maar weinig van presentator Viktor Verhulst. Alleen met slecht nieuws brengt de Verhulst-telg een bezoekje aan de villa. Op social media beschuldigen mensen hem en Holly dan ook van een gratis vakantie. “Ik snap dat de mensen het een beetje in het belachelijke trekken, maar ik relativeer het zelf, onder meer op sociale media."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Martin zat een tijdje in de gevangenis

Zo postte hij bijvoorbeeld ook een foto van zichzelf en Holly met daarbij de uitdagende tekst "vakantie 2019". Maar het is niet omdat de mensen hem vijf minuten per week in beeld zien, dat hij maar vijf minuten per week werkt. "Ik woon achter de schermen de vergaderingen bij omdat ik een goede visie op het programma heb", legt Viktor uit. "Ik ben 24, ik heb het profiel van de kijker van Love Island. Ik maak ook filmpjes voor mijn vlog (zijn videodagboek is bij Telenet te zien, red.) Maar nogmaals: ik ga niet doen alsof ik hier de zwaarste job heb.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drie nieuwe Islanders doen villa Love Island ontploffen

Toch is het niet vreemd dat Viktor zo weinig in beeld komt, dat is namelijk ook gewoon het format. "Het is niet de bedoeling dat de hosts elke dag in de villa rondhangen, het is belangrijk dat de deelnemers niet uit hun bubbel gehaald worden", aldus de Belgische zender VIER, waar het programma ook te zien is.

Love Island is elke dag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!