Beeld © Instagram @martinforu

Love Island-Martin heeft een succesvolle modellencarrière

26 juni 2019 16:37

De 22-jarige Martin uit Love Island is niet alleen professioneel bokser, maar ook model. En een succesvol eentje! Zo liep hij al shows voor het Duitse modemerk Philipp Plein, waar hij der runway deelde met het Britse topmodel Winnie Harlow en socialite Paris Hilton.

"Het was net een droom, vooral ook bij de beroemdheden"

Martin is tot over zijn oren verliefd op Sebastiana. De 23-jarige - naar eigen zeggen - betweter vreet 'm nog net niet op en ze is niet de enige die fan is van de spierbundel. Ook als model is hij erg geliefd. Aan FunX vertelde de knapperd eerder al dat hij op zijn negentiende al gescout werd door één van de grootste modellenbureau's: IMG Models. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor over waarom hij zo weinig te zien is in Love Island

Hoewel het niet de eerste keer was dat 'ie werd gespot, nam hij het hiervoor nooit écht serieus. Tot hij tekende bij IMG Models. "De eerste keer dat ik werd geboekt, vond ik het echt heel apart. Ik werd gevlogen naar Frankrijk en dat was de eerste keer dat ik op vakantie was", vertelt hij.

"Het was net een droom, vooral ook bij de beroemdheden", waar hij doelt op grote namen zoals Winnie Harlow, Paris Hilton en Chris Brown. Ook stond hij al model voor merken als Puma en Philip Plein. Daarnaast is Martin bevriend met Jeremy Meeks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Martin zat een tijdje in de gevangenis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!