Beeld © Instagram @frenkiedejong

ZIEN: Frenkie de Jong op vakantie naar Tanzania met Mikky

26 juni 2019 18:13

Het tripje naar Tanzania en de Seychellen van Frenkie de Jong heeft zijn vriendin Mikky vastgelegd voor IGTV. De voetballer ging op een welverdiende vakantie met zijn grote liefde en hun fans kunnen nu alle behind the scenes ervan zien.

"Ik voel me net Bionda van Zoop"

"Een kleine blik achter de schermen van onze vakantie in Tanzania en de Seychellen", schrijft Mikky bij de 20 minuten durende vlog op haar Instagram. "Ik ben een beetje angstig om dit online te zetten, omdat ik niet alles van onze vakantie wilde filmen. Maar ik hoop dat het leuk is om een paar momenten te zien." Frenkie en zijn vriendinnetje lijken enorm te genieten van hun welverdiende vakantie. Het stel verblijft eerst in een lodge in een safaripark, wat spectaculaire beelden oplevert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ophef om nieuwe kledinglijn vriendin Frenkie de Jong

Mikky vertelt over de wilde dieren die dichtbij hun huisje komen. "Ik voel me net Bionda van Zoop", legt ze uit. Onder andere flamingo's, olifanten en zwijnen lopen rond in het park en dat is nogal indrukwekkend voor het jonge stelletje. Ook lieten de twee geen enkel selfie-moment aan ze voorbijgaan, de video is gevuld met prachtige kiekjes. De tweede stop van hun tripje is naar de Serengeti, waarbij Mikky nog grapt dat Frenkie nu 'Frenk Vonk' genoemd moet worden, omdat hij zo geïnteresseerd is in alle dieren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Frenkie de Jong deelt alles over relatie

Als laatste gaat het stel naar de Seychellen. "Het is niet normaal mooi", vertelt Mikky bij de beelden van hun verblijfplaats. Frenkie neemt ook de tijd om een beetje te trainen, zo blijft hij voetballen terwijl de twee lekker op het strand aan het genieten zijn. "Je kan hem toch nergens mee naartoe nemen", lacht Mikky over de door voetbal geobsedeerde Frenkie. De twee gaan ook samen sporten en spelletjes spelen, maar de voetballer kan niet zo goed tegen zijn verlies. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!