Beeld © ANP

Olcay Gulsen wilde geen steun van Ruud

27 juni 2019 11:54

Na een relatie van vier maanden kondigden Ruud de Wild en Olcay Gulsen begin juni aan niet langer meer samen te zijn. De reden van de onverwachte breuk heeft alles te maken met het plotselinge overlijden van haar ex-verloofde, James Harris. "Ik ben gewoon intens verdrietig", vertelt ze openhartig in Grazia's Beach Special.

"Hij was zó belangrijk voor me. Ik kan me voorstellen dat dat voor Ruud confronterend en vervelend was"

Eerder in RTL Boulevard vertelde de fashionista al dat ze tijd nodig had om haar gedachten op orde te krijgen na het overlijden van haar goede vriend en voormalig verloofde James Harris. Door de dood van haar ex ging Olcay 'dingen anders bekijken'. "Ik merkte dat ik tijd voor mezelf nodig heb om mijn gedachten op een rijtje te zetten", zei ze in RTL Boulevard over de breuk met Ruud.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen: 'Ik wil nooit iemand kwetsen'

Aan Grazia vertelt de onderneemster nu dat ze tijdens haar tripje naar Kroatië met Ruud te horen kreeg dat haar eerste grote liefde was overleden. "Dat is de grootste reality check uit mijn leven geweest", aldus Olcay. James overleed plotseling, op 41-jarige leeftijd, aan een hartaanval. Zijn dood hakte er ontzettend in bij Olcay. "De afgelopen twaalf jaar is hij nooit uit mijn leven geweest. Hij was zó belangrijk voor me. Ik kan me voorstellen dat dat voor Ruud confronterend en vervelend was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay biedt excuses aan voor uitspraken over curvy paspoppen

Ondanks dat ze geen wrok koestert tegen haar ex-liefje, blijft ze bij haar beslissing. "Ik had ook niet het gevoel dat ik steun wilde van Ruud. Ik wilde gewoon met rust gelaten worden, en wilde Ruud niet meer zien." 

Hoewel ze in haar hart weet dat Ruud er niets aan kan doen, heeft ze nu eenmaal tijd nodig. "Ik kan het niet opbrengen om gezellig te doen en het leuke vriendinnetje uit te hangen. Dat kost me te veel energie."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!