Beeld © Instagram @winstongerschtanowitz

Winston en Renate blikken terug op huwelijk Katja

27 juni 2019 11:56

Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk werd bijgewoond door een hele hoop genodigden, onder wie Winston en Renate Gerschtanowitz. De twee blikken op Instagram terug op het bijzondere evenement.

"Het was magisch, vol liefde, ontroerend, betoverend, extatisch, en zó vrolijk"

Ook vader Wim Schuurman krijgt zijn moment in de spotlight op het kiekje. "Foto met de bruid van afgelopen weekend en met de vader van de bruid, haha", schrijft Winston bij het schattige plaatje. Katja en Freek trouwden afgelopen weekend op het Wildeburg-terrein in het bijzijn van al hun vrienden en familie. De presentatrice droeg de jurk die ze uitkoos tijdens het programma Say Yes to the Dress. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja geniet na van huwelijk met Freek

Ook Katja blikte terug op het liefdesfestijn. "We zijn zo gelukkig!", schrijft de presentatrice bij een serie foto's van haar grote dag. "Het was magisch, vol liefde, ontroerend, betoverend, extatisch, en zó vrolijk." Ook zit er een filmpje bij van het enorme feest die de twee hebben gegeven. De twee willen vooral de organisatie bedanken. "Jullie zijn zo liefdevol, open en genereus, en jullie hebben een plek gecreëerd waar iedereen weer verliefd wordt." Katja kan haar geluk niet op. "Het liefdesfeest dat jullie met ons hebben gecreëerd is onvergetelijk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!