Beeld © Instagram @lynpfaff

Lyndsey Pfaff knapt uit elkaar van trots

28 juni 2019 10:56

Lyndsey Pfaff, de dochter van Jean-Marie Pfaff, is zo trots als een pauw op haar kroost. Zowel Bruce als Fay zijn over naar het volgende jaar en daar is de moeder maar wat blij mee.

"Laat de welverdiende zomervakantie nu maar beginnen"

Op Instagram geeft de trotse moeder een kijkje in haar huis, dat is versierd voor haar twee kinderen. Zo hangen er slingers met daarop 'so proud of you' om te vieren dat hun schoolrapport binnen is. "Goed gedaan Bruce en Fay! A-attestjes zijn binnen. Laat de welverdiende zomervakantie nu maar beginnen", plaatst ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

OMG: zo groot zijn de Pfaffs-belhamels geworden

De jongste dochter van Jean-Marie en Carmen werkte jarenlang voor het Vlaamse tijdschrift Flair en is getrouwd met Dave Volders. Hun liefdesgeluk werd in 2006 bekroond met de komst van zoontje Bruce, dat in de serie de bijnaam beertje Bruce krijgt, omdat hij zo groot is voor zijn leeftijd. Dochter Fay, die liefkozend prinsesje Fay werd genoemd door de Pfaffjes, maakte het geluk compleet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jean-Marie Pfaff wordt buschauffeur

Tien jaar lang waren ze niet van de buis af te slaan: de Pfaffs. De realityreeks over het dagelijks leven van ex-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie was jarenlang een dikke kijkcijferhit, zowel in Nederland als bij onze Zuiderburen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!