Beeld © Getty Images

Honey Boo Boo in bescherming genomen tegen moeder June

30 juni 2019 14:01

Het zit het 13-jarige kindsterretje Honey Boo Boo niet mee. Ze wordt momenteel ernstig in bescherming genomen tegen haar moeder, June. Bronnen melden aan TMZ dat de familie van Alana, zoals Honey Boo Boo eigenlijk heet, al haar geld heeft verplaatst om te voorkomen dat dit opgaat aan de drugsverslaving van mama June.

De familie vreest namelijk dat Mama June al het geld, dat Honey met haar realityseries heeft verdiend, zal uitgeven aan gokken en drugs. Honey Boo Boo woont momenteel bij haar oudere zus, Pumpkin en weigert weer in te trekken bij haar moeder, Mama June, omdat de perikelen te hoog oplopen. Onlangs meldde TMZ dat Mama June's nieuwe vriend, Geno, dronken achter het stuur zat en haar huis inreed. Al eerder werden de twee samen opgepakt, omdat ze crack, een rookbare variant van cocaïne, en drugsparafernalia op zak hadden toen een ruzie bij een tankstation uit de hand liep. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Honey Boo Boo vreest voor leven mama June

Nu heeft de familie maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat al het geld van de 13-jarige niet in handen kan komen van Mama June. Hiervoor hebben ze een advocaat in de arm genomen en is al het geld naar een nieuwe rekening overgebracht. Zus Pumpkin, die eigenlijk Lauryn heet, heeft toegang tot de rekening, maar mag enkel en alleen het geld opnemen als het voor Honey Boo Boo is. Hiervoor moet zij ook bewijs aanleveren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!