Beeld © Getty Images

Sterren mengen zich in ruzie Taylor en manager Justin Bieber

1 juli 2019 13:58

Amerikaanse sterren mengen zich massaal in de ruzie tussen Taylor Swift en Scooter Braun, de manager van Justin Bieber. Waar de een helemaal in het kamp van Swift zit, scharen zich er ook steeds meer achter Scooter en Justin.

"Persoonlijk ben ik dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen"

Justin nam het eerder al op voor zijn manager. Scooter, die naast Bieber onder meer Kanye West en Ariana Grande in zijn stal heeft, heeft platenlabel Big Machine Records gekocht. Daarmee is hij de eigenaar geworden van alle muziek die Swift tot dit jaar maakte. In een post op Tumblr reageerde de zangeres woedend en beweerde onder meer dat Braun haar al jaren treitert. Bieber plaatste een oude foto van hem en Swift op Instagram en schreef daarbij dat hij vond dat ze een grens over was gegaan door Braun zo aan te vallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber reageert op woedende Taylor Swift

Nu laten meer sterren van zich horen, onder wie Demi Lovato. Zij laat weten dat Scooter helemaal geen slecht persoon is. “Hij is een goede man. Persoonlijk ben ik dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen”, schrijft ze op haar Instagram. Cara Delevingne heeft juist gekozen voor kamp Swift en reageert onder de post van Justin met: Hailey en Justin, jullie zullen vast verveeld zijn. Ik wou dat jullie het minder voor mannen opnamen en meer tijd steken in het begrijpen van vrouwen en hun reacties respecteren. (…) Zoals je aangeeft, heb je al jaren niet met haar gesproken en snap je overduidelijk de situatie niet.”

Ariane Grande, een van de cliënten van Scooter, heeft haar Instagram-post waarin ze de manager feliciteert met de aankoop van Big Machine Records, verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift woedend op manager Justin Bieber

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!