Beeld © Instagram @moniquesmit_insta

Monique Smit geeft update over laatste loodjes zwangerschap

01 juli 2019 18:36

Het is bijna zover voor Monique Smit. De zwangere zus van Jan Smit laat op Instagram weten hoe ze de laatste loodjes doorstaat en waarom ze zo geniet van haar verlof.

"Wat een heerlijke tijd is dit toch..."

"Over het algemeen staat mijn tijdlijn vooral vol met werkgerelateerde foto’s", begint Monique haar bericht. "De laatste tijd zijn het juist veel privé kiekjes, grappig want ik kan daar best zuinig op zijn." De presentatrice is zwanger van haar tweede kindje. "Maar dit geeft wel een duidelijk beeld dat ik ontzettend aan het genieten ben van mijn verlof. Wat een heerlijke tijd is dit toch..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit werkt aan nieuwe kinderconcerten

"Vaak krijg ik de vraag ‘of ik er al klaar mee ben’, met zwanger zijn?!", gaat ze verder. "Vind ik persoonlijk een gekke vraag, je weet van tevoren dat je het hopelijk 9 maanden mag dragen en dat doe ik met alle liefde! Tuurlijk zijn er uitzonderingen bij en hoop je niet dat je 42 weken loopt, maar nadat ik twee keer de eerste 20 weken ontzettend ziek ben geweest, geniet ik de laatste 20 weken juist het aller meest!"

Het zit ook niet allemaal mee voor de Blijf je vanavond-zangeres. "Ja, ook ik heb zo m’n kwaaltjes: slaap 's nachts minder, last van mijn bekken, een lijf vol hormonen. Maar lieve mama’s, wij doen het mooi wel even! Het is zo’n bijzondere en spannende tijd, dus ondanks alle ongemakken die er bij kunnen komen kijken: GENIET. Voor je het weet is dat getrappel uit je buik en lig je weer nachtenlang wakker van de krampjes en voedingen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!