Beeld © ANP

Miljuschka Witzenhausen lijkt steeds meer op moeder

02 juli 2019 10:38

In haar nieuwst column in Flair vertelt Miljuschka Witzenhausen hoe ze laatst schrok toen ze in de spiegel keek. Het leek wel of ze haar moeder Astrid Holleeder zag, zo legt ze uit. En dat terwijl ze altijd schreeuwde dat ze het anders zou gaan doen dan haar ouders.

"Zo schokkend is het evenbeeld van mijn moeder dat me aankijkt"

Toen Miljuschka jong was, wilde ze het anders doen dan haar moeder. "Ik ging niet hard werken, strijden en scheiden zoals zíj deed. Ik zou het samen en op gelijkwaardig niveau klaren, thuis zijn voor mijn kids en leuk werk ernaast", zo schrijft ze in haar column. Toch pakte dat iets anders uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeh la la! Miljuschka showt haar sexy curves

In eerste instantie lukte dat wel, maar door de gebeurtenissen en emoties uit haar jeugd was ze gewend geraakt aan adrenaline en spanning. "Ik zoek de spanning in partners, werk en zelfs het verkeer." Alles wat de tv-kok doet, doet ze voor de volle 100%. "Want voortkabbelen is bij mij onbekend en onbemind. Ik zou niet weten hoe dat werkt of moet. Een flatline maakt mij somber."

Ze ging hard werken, net als haar moeder, en trouwde met een kunstenaar, net als haar moeder. De relatie hield geen stand en ze ging scheiden, net als haar moeder. "Alles had zo anders moeten zijn of was in ieder geval anders bedacht en gepland. Hoe dankbaar ik ook ben voor alles wat ik ben en heb." Ze beschrijft hoe het is om in de spiegel te kijken. "Zo schokkend is het evenbeeld van mijn moeder dat me aankijkt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen ging door loodzware periode na scheiding

De hele column van Miljuschka lees je in de nieuwe Flair die vanaf woensdag in de winkel ligt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!