Beeld © RTL

Zo zag Love Island-Laurens er vroeger uit

02 juli 2019 19:04

De Love Island-kandidaten kunnen nu dagelijks worden aanschouwd door fans, maar oude foto's van de liefdeszoekers zijn minstens zo gewild. Eén Instagram-account is erin geslaagd om oude, onherkenbare kiekjes van de deelnemers te delen. Zo ook van Laurens.

Als echte fan kun je het natuurlijk niet laten om social media af te struinen, op zoek naar oude foto's van je lievelingskandidaat. Eén Instagram-account slaagde erin om onherkenbare kiekjes te vinden van Laurens. De gloednieuwe eilandbewoner werd gekoppeld aan Firuza, maar het stel hield niet lang stand in de villa. Net als zijn carrière als bodybuilder, blijkt uit nieuw opgedoken foto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Worden de deelnemers van Love Island betaald?

Voorheen was Laurens een bodybuilder. De Islander deed ooit mee aan het kampioenschap Men's Athletic Physique, een wedstrijd in België. Ook was zijn naam destijds anders, hij ging tijdelijk door het leven als Lorensio Bastiaeno. En hij is nauwelijks te herkennen op de oude foto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Rowéna had een relatie met deze voetballer

Love Island is elke dag te zien op RTL5 en terug te kijken bij Videoland. Aanstaande zondag is de finale van het liefdesprogramma. Kijk hieronder naar de nieuwste aflevering van Love Check-Up met Denzel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!