Beeld © Instagram @nicolettekluijver_

Nicolette Kluijver verrast tijdens opnames Expeditie Robinson

03 juli 2019 11:27

Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels zijn momenteel op de Filipijnen voor de opnames van Expeditie Robinson. Het hele project duurt weken en dan ga je je familie natuurlijk wel missen. Gelukkig hoefden de presentatoren het niet te doen met een videoboodschap, maar werden ze bezocht door het thuisfront.

"Nu is het echt een paradijs!"

Nicolette deelt trots de foto's van haar kids. "Nu is het echt een paradijs!", schrijft ze bij een foto waarop te zien is hoe ze haar zoontje Jesse een dikke pakkerd geeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver: 'Ik ben niet vreemdgegaan'

Op de beelden is te zien hoe het hele gezin geniet van hun tripje op de Filipijnen. Ook dochters Isabella en Ana-Sofia vieren lekker vakantie.

Nicolette's man Joost Staudt reisde maar liefst 43 uur naar de andere kant van de wereld om zijn liefje weer te zien. Begin dit jaar leek het er nog op dat het stel uit elkaar zou gaan. De presentatrice plaatste een cryptisch bericht op Instagram: "Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan." Later maakte Nicolette en Joost bekend keihard aan hun relatie te werken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaan Nicolette Kluijver en haar man uit elkaar?

Kaj Gorgels

Ook presentator Kaj Gorgels kreeg visite. Zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk vloog voor hem de hele wereld over om zo even samen te kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kaj Gorgels deelde met 200 vrouwen het bed

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!