Beeld © Instagram @moniquenoell

Kleine Dré krijgt geen genoeg van Spider-Man

03 juli 2019 14:26

Monique Westenberg deelde gisteren al in haar Instagram Story hoe groot fan haar kleine ventje is van de superheld, maar Dré kreeg vanmorgen de Spider-Man-verrassing van zijn leven.

"Leuker wakker worden kan toch niet voor onze kleine Spider-Man"

"De bel gaat", opent Monique haar Instagram-bericht. "Er staat een bezorger voor de deur. Leuker wakker worden kan toch niet voor onze kleine Spider-Man." Het gaat om een bijzondere levering van Dunkin' Donuts. De zoete leverancier moet hebben gezien hoe groot fan de kleine Dré is van de superheld en heeft hem daarom een aantal door Spider-man geïnspireerde ronde zoetigheid gestuurd. "Spider-Man!", roept André bij het zien van de donuts. Vervolgens pakt de jonge snoeperd er gelijk twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique dankbaar voor zoontje André Junior

Het lieve filmpje smelt de harten van Moniques volgers. "Dit is toch het leukste kind ooit", reageert iemand. "O my god, kijk hoe schattig", vindt een ander. "Wat een heerlijk kind is dat toch, zo vrolijk", "Zo wil ik ook wel wakker worden" en "Wat een geweldige mama heb jij" reageren anderen. Een paar dagen geleden deelde Monique een andere serie foto's, toen was het Dré's droom om bouwvakker te worden. "Later als ik groot ben....", schreef de blondine erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique grapt over relatie met André Hazes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!