Beeld © YouTube: Bibi Breijman

Bibi en Waylon emotioneel door gemis kleine Teddy

03 juli 2019 21:37

Hoewel je als ouder het liefst 24/7 bij je kind wil zijn, is tijd voor jezelf ook erg belangrijk. Zelfs voor vlogster Bibi en zanger Waylon is het belangrijk om tijd met elkaar te besteden, ook al betekent dat een groot gemis.

“Papa moet steeds een beetje huilen"

In de nieuwste vlog van Bibi is te zien hoe zij en haar grote liefde, Waylon, genieten van een weekendje weg samen. Het is de eerste keer dat het stel de kleine achter moeten laten en dat zorgt voor wat tranen. Als de twee wegrijden is Bibi dan ook met rode ogen te zien en zegt “Huilen... huilen.” Ook Waylon lijkt het moeilijk te hebben en besluit om het verdriet een beetje weg te drukken door een kinderliedje te zingen in het vliegtuig. “Zo ben je toch een beetje bij ons, Teddy”, vertelt Bibi in de camera. “Papa moet steeds een beetje huilen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teddy heeft het zangtalent van Waylon en Bibi geërfd

Het stel weet gelukkig wel te genieten in Londen, waar ze zijn om naar een optreden te kijken van hun favoriete band. Ook op de terugvlucht kunnen de twee niet wachten totdat ze Teddy weer stevig vast kunnen houden. Waylon besluit dan ook om alvast een stukje Winnie The Pooh te kijken “omdat Teddy dat leuk vindt”, legt Bibi uit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!