Beeld © Goede Tijden, Slechte Tijden

Anouk Maas neemt afscheid van GTST

04 juli 2019 09:35

Na ruim twee jaar is actrice Anouk Maas vanavond voor het laatst te bewonderen als Zoë in Goede Tijden, Slechte Tijden. "Zoë stapt in het vliegtuig, maar ook voor mij is het tijd om mijn vleugels te spreiden en te gaan vliegen", schrijft ze op Instagram. 

"Het is fantastisch om te zien hoe elke schakel in de ander valt"

In haar column voor het GTST-magazine staat Anouk ook stil bij haar vertrek. "Wat heb ik mooie dingen mogen spelen als Zoë en wat heeft ze veel meegemaakt. En wat een drama's ook. Heerlijk!", blikt ze terug. Maar ze heeft niet alleen de grootste lol gehad op de set met haar andere collega's, ook heeft ze ontzettend veel geleerd, zoals megasnel je teksten uit je hoofd leren, hoe camera-acteren werkt en hoe je een ochtendmens wordt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST komt met vervolg op Instagram Stories

Maar als ze terugkijkt op haar tijd bij Neerlands langslopende soapserie, dan is er maar één ding dat eruit springt: liefde. "Het is fantastisch om te zien hoe elke schakel in de ander valt, waardoor het een heel mooie ketting wordt. En dat dan terug zien op tv, dat is magisch."

Toch is het voor nu tijd om haar vleugels te spreiden, maar ze kijkt terug met "een brede glimlach en een mooie voldane tijd". Al gaat ze haar lieve collega's wel missen. "Dank je lieve cast en crew voor deze bijzonder mooie tijd", benadrukt ze nogmaals op Instagram, waar ze ook de tijd neemt om haar fans te bedanken. "Dank jullie trouwe kijkers voor jullie support en fijne reacties", laat ze nogmaals weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Maas verklapt: 'Er vallen slachtoffers tijdens GTST-cliff'

Anouk verdwijnt niet helemaal uit de spotlights. Vanaf oktober staat ze voor het eerst in de toneelproductie Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko en Tanja Jess. "Acteren is naast het zingen mijn passie geworden. Een nieuwe liefde zou je het kunnen noemen", aldus Anouk.

De hele column van Anouk Maas en meer lees je in het GTST-magazine dat vanaf nu in de winkels ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!