Beeld © Instagram @nicolettevandam1

Bas Smit en Nicolette van Dam alweer vier jaar getrouwd

04 juli 2019 10:32

Nicolette van Dam raakt niet uitgepraat over haar droombruiloft. Precies vier jaar geleden zei ze ‘ja ik wil’ tegen haar Bas. Op Instagram blikken de tortelduifjes nogmaals terug op de mooiste dag van hun leven.

"Nog steeds genieten we elke dag!"

“Wat was het bijzonder”, verzucht de blondine, die tegenwoordig door het leven gaat als Nicolette Smit-van Dam. “We vierden het leven, de liefde en zaten echt in een bubbel. Nog steeds genieten we elke dag! En ben ik zo blij dat deze schat er altijd voor mij is…”

Ook partner Bas Smit is nog altijd even verliefd als vier jaar geleden en noemt zichzelf de "grootste geluksvogel die hier rondvliegt".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit bezorgt ernstig zieke tweeling dag van hun leven

Het bruidspaar nam vier jaar geleden drie dagen de tijd voor hun huwelijksfeest en verruilden ons kikkerlandje voor het romantische Castell d'Emporda in Spanje. Onder toeziend oog van hun dochtertjes Lola-Lily, Kiki-Kate, familie en vrienden zoals Marco en Leontine Borsato, Jamai Loman en Fred van Leer gaven de torteltjes elkaar het jawoord. "We wilden drie dagen lang bij elkaar zijn op een plek waar niet iedereen kan komen en waar we ook niet zomaar weg kunnen”, aldus Nicolette destijds aan het AD.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Nicolette van Dam plaatst 'opvliegerig' kiekje

Het feest barstte die vrijdagavond los met een pre-wedding met het thema Spanish Night. Nicolette, Bas en hun meisje verschenen in het rood. Die zaterdag was de grote dag waar iedereen zo naar toe had geleefd. Daar droeg de bruid een bijzondere, kanten bruidsjurk van Bloomfeld.    

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!