Beeld © ANP

OMG: Nicolette van Dam organiseert Zoop-reünie

04 juli 2019 13:17

Voor het eerst sinds lange tijd zijn (bijna) alle castleden van de dierentuinserie Zoop weer in één ruimte. Nicolette van Dam nodigde al haar oude maatjes in haar restaurant uit.

"Hopelijk is de volgende reünie op de set"

Nicolette haalde haar collega's Vivienne van den Assem, Patrick Martens, Ewout Genemans, Monique van der Werff, Thomas Sykora, Juliette van Ardenne en Erwan van Buuren. "About last night... ZOOP reünie!", schrijft de blondine bij de foto. "Met elkaar 400 afleveringen opgenomen en 3 films! Feestje om weer samen te zijn en mooie herinneringen op te halen. Volgende keer ook met onze Moes." Helaas kon Jon Korthaus er namelijk niet bij zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalige cast ziet nieuwe ZOOP film wel zitten

Fans van de oude serie gaan los onder de foto. "OMG, geweldig om jullie samen te zien!", "Wow, herken sommigen niet eens" en "Hopelijk is de volgende reünie op de set" zijn enkele van de reacties onder de zoete foto van de oude vrienden. En die laatste opmerking klopt ook enigszins. Laatste werd al gehint op een eventuele vierde film. Hiervoor gingen de Rangers van het Ouwehands Dierenpark al naar Afrika, India en Zuid-Amerika. Of er daadwerkelijk een nieuw avontuur op de planning staat, is nog onduidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!