Beeld © Instagram @fabrizio_tzinaridis

Temptation-Fabrizio zou 'niet weer meedoen' aan VIPS

4 juli 2019 17:18

Fabrizio vertelt openhartig aan zijn plastisch chirurg Diana Gabriels over zijn deelname aan Temptation Island VIPS. Inmiddels lijkt het erop dat zijn relatie met Pommeline niet meer is en de verloving dus is verbroken.

"Waarom zouden we dat op het spel zetten?"

Het einde van Pommeline en Fabrizio's verloving kwam voor het eerst aan het licht toen hij werd gespot met een andere vrouw. "Ik heb een hekel aan mensen die ongevraagd foto’s van me nemen en daar dan zonder context een verhaal aan koppelen, terwijl ik er niks aan kan doen”, vertelt de tatoeerder. “Als fans me vriendelijk om een foto vragen, heb ik daar geen problemen mee. Dat vind ik zelfs leuk en dan doe ik dat ook.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

VIPS kunnen verleiding nauwelijks weerstaan op Temptation

Het is een turbulente periode voor Fabrizio. Na de opnames werd duidelijk dat zijn samenwerking met Pommeline in de tattooshop zal stoppen. "Ik ben van plan om de zaak in Gent te laten overnemen door Pommeline", legt hij uit. "Die heb ik er extra bijgenomen, maar gaat nu naar haar. Daarna kunnen we los van elkaar werken." Het lijkt er nu op dat de twee slechts een zakelijke relatie met elkaar hebben. 

Ook doet Fabrizio een boekje open over de nachten in Thailand. "Na negen uur 's avonds was niemand meer nuchter", vertelt hij. Maar hoe leuk het ook was, de Vlaming zou niet nog een keer meedoen. "Als koppel, nee, dat denk ik niet. We hebben er goed over nagedacht voordat we erin stapten. Vorig jaar zijn we ook al gevraagd en toen hebben we ‘nee’ gezegd, omdat we nog maar drie weken samen waren. Waarom zouden we dat op het spel zetten? Nu waren we al iets langer samen, we wisten allebei wat we wilden."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-presentatrice Annelien na 13 jaar single

Terwijl hij samen met Diana terugblikt, herinnert hij zich ook zijn tijd met Lie. Ze was de enige verleidster voor wie Pommeline heel bang was. Voor Fabrizio was het voornamelijk schrikken, omdat hij al een verleden heeft met de blondine. "We zijn op een heel vreemde manier uit elkaar gegaan", legt hij uit. Ik hecht veel waarde aan eer en zij had die gekrenkt, dus ik had haar geblokkeerd op al social media. En dan zie ik haar opeens terug op een eiland waar ik niet af kan. Ik ben wel meteen op haar afgestapt, omdat we een paar dingen moesten uitpraten. We moesten uiteindelijk nog veertien dagen met elkaar verder."

Bekijk hieronder de nieuwste Temptation Gossip met Shirley, waarin ze openhartig vertelt over haar deelname en relatie met Damian. 

Temptation Gossip: Shirley vertelt openhartig waarom Damian liegt

10:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!