Beeld © USA

ZIEN: Nieuwe teaser Suits met Mike

05 juli 2019 12:02

Patrick J. Adams pakt nog één keer zijn rol als Mike Ross op in het negende en laatste seizoen van de populaire advocatenserie Suits. Eerder bevestigde hij zijn comeback al tegenover Deadline en nu is hij ook in beeld te zien. Voor diehard fans: dit artikel bevat spoilers.

"Ik ben dolgelukkig dat ik deel uitmaak van het laatste hoofdstuk van Suits"

De trailer showt hoe het advocatenbureau wordt aangevallen van buitenaf. Terwijl alles in vlammen opgaat, is daar Mike om zijn goede vriend Harvey uit de brand te helpen. "Ik ben dolgelukkig dat ik deel uitmaak van het laatste hoofdstuk van Suits", zei de acteur eerder over zijn terugkomst. "Ik heb mijn tv-familie gemist en kijk ernaar uit te ontdekken met wat voor problemen mijn personage de zaak deze keer opzadel."

De geliefde acteur maakt halverwege het seizoen zijn opwachting, als hij bij een rechtszaak plots tegenover zijn voormalige mentor Harvey Specter en Samantha Wheeler, gespeeld door Katherine Heigl, staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Patrick J. Adams maakt comeback in Suits

Met de terugkeer van de voormalig hoofdrolspeler rijst ook de vraag of Meghan Markle, nu hertogin van Sussex, wellicht nog een keer haar gezicht laat zien. Zowel Patrick als Megan verlieten de serie aan het einde van seizoen zeven. "Je weet het nooit, maar ik zie het niet gebeuren", liet maker Aaron Korsh al eens doorschemeren tegen Deadline.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe afleveringen Suits bijna te zien op Netflix

Het negende seizoen is tevens ook het laatste seizoen van de populaire advocatenserie. Maar ze gaan uit met een bang! Aaron Korsh heeft in een verklaring laten weten dat hij ernaar uitkijkt om fans van de serie, waarin Meghan Markle voor haar huwelijk met de Britse prins Harry jarenlang een rol vertolkte, te verrassen met de laatste afleveringen.

Maar goed nieuws voor diehard fans: zij hoeven niet helemaal afscheid te nemen van de serie. De makers zijn druk bezig met het opnemen van een spin-off, die draait om Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres. De serie zal, hoe toepasselijk, Pearson gaan heten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cast van Suits wenst Harry en Meghan veel geluk

Het laatste seizoen van Suits bestaat uit tien afleveringen en wordt vanaf juli in Amerika uitgezonden. Nederlandse kijkers moeten nog even geduld hebben. De serie wordt door Netflix uitgezonden, maar loopt enkele seizoenen achter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!