Beeld © Instagram @mikky__ki

Vriendin Frenkie de Jong viert transfer naar Barcelona

05 juli 2019 13:39

Frenkie de Jong kwam vandaag aan in Barcelona, net als veel fans en pers. De voetballer tekende een contract bij de voetbalclub van de Spaanse stad, en verhuist er met vriendin Mikky Kiemeney naartoe. Om dat te vieren heeft de blondine een collectie gelanceerd van haar kledinglijn Mikky Ki.

"Hij kan de club naar een hoger niveau tillen"

Samen met zijn vriendin Mikky Kiemeney zal Frenkie de Jong zich vestigen in Barcelona. En speciaal voor de transfer wijdt de blondine een collectie van haar kledinglijn aan de nieuwe club. Zo kondigt ze aan op Instagram. Ze deelt ook details over de nieuwe lijn. "De serie bestaat uit T-shirts en hoodies, afgewerkt met een speciaal logo op de borst en Frenkies handtekening op de mouw." De voetballer is model van de collectie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ophef om nieuwe kledinglijn vriendin Frenkie de Jong

Waar de geliefden precies in Barcelona gaan wonen, is onbekend. Maar Mikky vlogt, dus er zal binnenkort vast een video verschijnen waarin de verhuizing centraal staat. Vlak voor de migratie deelde de blondine al beelden van hun vakantie naar Tanzania en de Seychellen. Een ding is zeker: de twee kunnen het breed laten hangen, dat blijkt wel uit het enorme bedrag dat FC Barcelona heeft betaald voor Frenkie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Frenkie de Jong op vakantie naar Tanzania met Mikky

Een dikke 75 miljoen hadden de Spanjaarden over om Frenkie te strikken. De voetballer maakte vandaag zijn entree op de club en werd ontvangen door de pers. Ook zijn shirt werd gepresenteerd. De FC Barcelona-fans zijn tevreden over de nieuwe aankoop. "Hij kan de club naar een hoger niveau tillen", vertelt er een aan RTL Nieuws. "Hij is een heel goede speler." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!