Beeld © Instagram @loveislandvlaanderen

Is er nog hoop voor Love Island-Lotte en Jarne?

06 juli 2019 13:55

Vanaf dag één leken Lotte en Jarne de gedoodverfde winnaars van Love Island. Maar niets bleek minder waar. De twee verschilden te veel van elkaar en daarom besloten ze een punt te zetten achter hun connectie. Of er thuis nog een toekomst in zit? Daan zijn ze het nog niet over eens...

"Het heeft niets opgebracht, dus nu ook niet en hierna ook niet"

In de aflevering van gisteravond was te zien hoe Lotte en Jarne de villa moesten verlaten. "Voor mij is het Love Island avontuur nu dan echt voorbij", laat de sportieve Lotte weten via Instagram. "Ik heb ontzettend genoten van mijn bijzondere tijd in de villa en ik zal deze ervaring nooit meer vergeten."

Hoewel haar 'Jarn' uiteindelijk niet de ware bleek, had ze het avontuur met niemand anders aan willen gaan. "Ik waardeer de tijd die wij samen hebben gehad en we gaan elkaar snel weer zien", schrijft ze in de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Deze vier Love Island-koppels maken kans op de hoofdprijs

Toch is Jarne het daar niet helemaal mee eens. In het programma Lockdown met Goedele laat hij weet dat de streep is getrokken. "Het is uitgesproken (...) Ik heb ’t geprobeerd. Nee is nee. Ik ben ver uit mijn comfortzone gegaan, thuis doe ik dat nooit. Het heeft niets opgebracht, dus nu ook niet en hierna ook niet”, aldus Jarne.

Volgens hem zijn er dan ook geen plannen om contact te houden. "We gaan met de groep nog dingen doen. Misschien zoeken we elkaar nog op, maar dat zal in een andere context zijn. Vriendschappelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Chey haalt uit naar pesters

Aanstaande zondag is de grote finale van Love Island. Denzel en Aleksandra, Sebastiana en Martin, Rowéna en Stenn en Kelly en Matthy zijn nog in de race voor 25.000 euro. 

Wie er met de prijs vandoor gaat zien je aankomende zondag om 20.30 uur bij RTL 5 en Videoland. Krijg je geen genoeg van Island? Check dan hieronder onze Love Check-Up met afvaller Noah.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!