Beeld © Otto van den Toorn

GTST-Dilan neemt voorgoed afscheid: 'Tot in de toekomst'

06 juli 2019 16:56

Na Anouk Maas, zal ook Dilan Yurdakul Neerlands langslopende soap na bijna acht jaar voorgoed verlaten. Op Instagram bedankt ze nogmaals haar volgers en neemt ze afscheid van haar "grote liefde".

"Ik heb mogen vallen en opstaan, mogen puberen en volwassen mogen worden"

"Ik ben opgegroeid tussen de zwarte camera's en alle mensen die mij met veel geduld, kennis en liefde hebben opgevangen", plaatst de actrice dankbaar bij een serie kiekjes op Instagram. "Ik heb mogen vallen en opstaan, mogen puberen en volwassen mogen worden. Net als Aysen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

'Ludo en Janine' vertellen alles over de zomercliff van GTST

Maar helemaal afscheid nemen van haar fans, dat doet Dilan nog niet. Al is het met GTST nu gedaan. "Voor nu ga ik de wijde wereld in en komen er veel mooie nieuwe dingen aan", geeft ze een tipje van de sluier weg. 

Dilan sluit haar betoog af door haar trouwe fans en volgers in het zonnetje te zetten. "Ik wil jullie bedanken voor het meeleven met Aysen, met het soms mateloos irriteren aan Aysen, maar vooral voor het volgen van Aysen. Veel liefde voor jullie en tot in de toekomst", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ook Dilan Yurdakul zegt GTST vaarwel

Dilan maakte in 2012 haar debuut in de dagelijkse soap als Aysen Baydar. Jaren vulde ze de rol van de harde politievrouw, maar nu is het tijd voor haar eigen projecten."Ik heb heel lang geprobeerd om mijn andere plannen, mijn andere passies te combineren met GTST, maar dat gaat helaas niet meer", vertelde ze eerder deze week aan RTL Boulevard. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Chantal Janzen heeft rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!