Beeld © Instagram @cheyciani

Love Island-Chey weet zeker dat dit koppel gaat winnen

07 juli 2019 14:04

De koppels wachten in spanning af wie er vanavond met de winst vandoor gaat in Love Island. Maar deelneemster Chey denkt al zeker te winnen wie de troffee gaat grijpen, vertelt ze aan Grazia.

"Het wordt nog spannend"

De finale van Love Island gaat vanavond losbarsten. Alleen Sebstiana en Martin, Aleksandra en Denzel, Rowéna en Stenn en Kelly en Matthy kunnen nog naar huis met ware liefde én 25.000 euro. Echter denkt oud-deelneemster Chey al voor honderd procent zeker te weten wie de winst gaat pakken, vertelt ze aan Grazia. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is er nog hoop voor Love Island-Lotte en Jarne?

"Het wordt nog spannend", legt ze uit. "Eerst dacht iedereen dat Sebastiana en Matin zouden winnen. Maar als ik kijk naar social media, is Aleksandra echt de publieksfavoriet. Met wie zij in een koppel zit, maakt in principe niet uit. Mensen gaan op haar stemmen en ik gok dat zij en Denzel dus gaan winnen."

Het is altijd al duidelijk geweest hoe Chey over Denzel denkt en dat ze twijfelt aan zijn beweegredenen. "Ik heb een duidelijke mening over hem, want ik ken hem", legt de krullenbol uit aan Grazia. "Maar een heleboel mensen geloven dat hun liefde oprecht is." Ze hoopt echter wel dat het goed zit tussen de twee. "We zullen het zien, voor hetzelfde geld blijven ze echt bij elkaar en krijgen ze samen kinderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze vier Love Island-koppels maken kans op de hoofdprijs

De finale van Love Island is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL5 en bij Videoland. Bekijk hieronder de Love Check-Up van Denzel, waarin hij zijn liefde voor Aleksandra toont en zijn gevoelens bij Chey. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!