Beeld © Getty Images

Collega's Disney-acteur Cameron Boyce reageren op overlijden

08 juli 2019 01:37

Onder andere Adam Sandler heeft een emotionele post op Instagram geplaatst na het overlijden van Cameron Boyce. De acteur die zijn zoon speelde in Grown Ups en Grown Ups 2 overleed dit weekend op 20-jarige leeftijd.

"Onze harten zijn gebroken"

"Te jong. Te lief. Te grappig. Het aardigste, meest getalenteerde joch. Ik hield van die jongen", schreef Adam bij een foto van Cameron. "Hij gaf zoveel om zijn familie, hij gaf zoveel om de wereld. Dank je Cameron, voor alles wat je ons hebt gegeven. En er zat nog zoveel meer aan te komen. Onze harten zijn gebroken, we denken aan je geweldige familie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adam Sandler mag nog vier Netflix-films maken

Ook Salma Hayek, die de vrouw van Adam speelde in de films, deelde haar verdriet op Instagram. "Ik had het voorrecht om Camerons moeder te spelen in Grown Ups 1 en 2 en we hebben door de jaren heen contact gehouden. Hij was gedreven, getalenteerd, grappig en hij schitterde altijd. Zijn blijdschap zal ons altijd bijblijven nu hij ergens anders is gaan dansen en schitteren. Mijn gedachten zijn bij zijn lieve familie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Salma Hayek hekelt kritiek op haar huwelijk

Black-ish ster Yara Shahidi, die sinds haar vierde bevriend was met de acteur, liet weten "in shock" te zijn over de dood van Cameron. "Je hebt een onuitwisbare indruk gemaakt op iedereen die het geluk had je te kennen, en ik ben dankbaar dat ik een van hen ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Disney-acteur Cameron Boyce overleden op 20-jarig leeftijd

Cameron, werd bekend door Grown Ups en Disneyserie Jessie. Hij speelde Carlos in de Descendants-films, waarvan het derde deel volgende maand uitkomt. Zijn familie maakte zondag bekend dat de 20-jarige in zijn slaap was overleden aan een toeval, die werd veroorzaakt door een medische aandoening waarvoor de acteur behandeld werd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!