Beeld © YouTube-kanaal MTV Nederland/Instagram @esmee_ipema

Moeder EOTB-Sharon en Esmee: 'Ze maken zichzelf lelijk'

08 juli 2019 11:34

Dat de olijke tweeling uit Ex On The Beach niet vies is van een spuitje hier en daar is alom bekend en vooral ook te zien. De moeder van Sharon en Esmee vindt het te veel van het goeie en heeft geen goed woord over voor het uiterlijk van haar dochters.

"Het waren net twee Pipo's"

Koen Kardashian gaat op bezoek bij Sharon en Esmee om de laatste aflevering van het All Star-seizoen van het MTV-programma te kijken. Naast veel schokkende beelden die aan de moeder van de tweeling worden laten zien, wordt ook het uiterlijk van het duo besproken. "Sharon en Esmee zijn natuurlijk ook niet vies van een filtertje. En een silicoontje en een spuitje botox", aldus Koen. "Wat vindt moeders daar eigenlijk van?", vraagt de presentator zich af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oma EOTB-Harrie blijkt net zo'n dekhengst als haar kleinzoon

"Helemaal niet nodig", schudt moeder Mariek afkeurend. "Ik hou sowieso niet van tattoos." Vervolgens maakt ze duidelijk dat ze de handtatoeage van haar dochter niet vindt kunnen. Ook de make-up van de tweeling staat haar niet aan. "Die hebben gewoon een jaar voor schut gelopen", zegt ze over de wenkbrauwen van Sharon en Esmee. "Het waren net twee Pipo's." Het levert een hoop gelach op. 

Maar dat betekent niet dat ze alleen maar negatief is. "Ze zijn gewoon mooi van zichzelf", verklaart Mariek. "En ik vind eigenlijk dat ze zichzelf alleen maar lelijker maken. Ik denk dat het ook wel iets is van deze tijd." Het lijkt Esmee weinig te doen en ze draait zich naar de presentator. "Nou, jij houdt ook wel van nep, toch?" Het is een vraag die Koen niet aanstaat. "Laat mij er lekker buiten", reageert hij.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Lisa schittert in videoclip van vriendje

Het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!