Beeld © Instagram @frankjansen070

Frank en Rogier gaan toch niet nieuw programma maken

08 juli 2019 12:57

Het gouden duo zou het programma Glamourland nieuw leven inblazen, maar hebben toch de stekker er uitgetrokken. Helaas, het beloofde programma gaat niet door. Dat vertellen Frank en Rogier aan Shownieuws.

"Ik ben liever zonder camera op een feestje, dan mét een camera op een feestje"

Jammer voor de fans. Er komt toch geen Glamourland met Frank en Rogier. Het koppel meldt aan Shownieuws dat ze het toch niet aandurven om de opvolgers te zijn van Gert-Jan Dröge. De twee zijn bang niet te kunnen tippen aan de oude presentator. "Mensen die het programma kennen met Gert-Jan... Die was zo fantastisch, dat kunnen we toch niet evenaren", vertelt Frank. "Toen hij het nog deed, was er nog geen social media en nu is het zo dat als je iets een halfjaar van tevoren opneemt, dan is het allemaal achterhaald", aldus Rogier.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier kenden dader van inbraak

In het originele programma ging Gert-Jan allerlei feestjes af van rijke Nederlanders. Het idee was dat het tv-duo dit ook ging doen. Maar de twee zien het toch niet zitten. "Wij zijn er gewoon niet voor geschikt om in te breken in een gezellig gezelschap", meent Frank. Bovendien heeft Rogier nog een drempel. "Ik ben liever zonder camera op een feestje, dan mét een camera op een feestje." Maar niet getreurd, de heren keren wel terug voor het vierde seizoen van Paleis voor een Prikkie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!