Beeld © Getty Images

Barbra Streisand openhartig over affaire met prins Charles

08 juli 2019 14:30

Tijdens een optreden gisteren op het British Summer Time Festival in het Hyde Park in Londen sprak Barbra Streisand voor het eerst openlijk over haar affaire met prins Charles. Met een aantal afbeeldingen en teksten liet de zangeres weten dat ze aan de kant werd gezet door de kroonprins.

"Als ik het iets beter had aangepakt, had ik de eerste Joodse prinses kunnen zijn"

Barbra en Charles zouden een geheime relatie hebben gehad in de jaren negentig. De zangeres rakelt de geruchten nu weer op. "Als ik het iets beter had aangepakt, had ik de eerste Joodse prinses kunnen zijn", vertelde Barbra aan het publiek. Vervolgens verschenen er krantenkoppen uit de tijd van de affaire op het grote scherm achter haar: "Barbra charmeert haar prins, Charles." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britse fans: 'Prins William lijkt ongelukkig tijdens doop Archie'

Volgens de geruchten gingen Charles en Barbra met elkaar in 1994 toen de prins een tripje maakte naar de Verenigde Staten. Het was niet de eerste keer dat de twee elkaar ontmoetten. Dat was namelijk op de set van de filmklassieker Funny Girl in dat jaar. Inmiddels hebben zowel Barbra als Charles de liefde bij een ander gevonden. De zangeres trouwde in 1998 met James Brolin en de prins in 2005 met zijn jeugdliefde Camilla Parker Bowles.

De 77-jarige sprak sowieso vaak over de Britse royals tijdens haar optreden. Barbra ging verder met haar anekdotes. Eén daarvan ging over Charles'  vrouw, wijlen prinses Diana. Tijdens een evenement zaten de twee dames naast elkaar. "Het is protocol dat zij als eerste opstaat na een optreden", legt de 77-jarige zangeres uit. "Maar ze duwde me omhoog en liet mij als eerste opstaan. Ze was zó aardig." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hét bewijs dat Meghan zelf achter Instagram-account zit

Het was niet het enige hoogtepunt van het optreden van de zangeres. Barbra had ook haar A Star Is Born-collega Kris Kristofferson uitgenodigd voor een verrassingsoptreden. De twee zongen The Love Island samen, zo'n veertig jaar nadat het nummer voor het eerst verscheen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!