Beeld © Instagram @zahraelise/Getty Images

Is dit de nieuwe vriendin van Lewis Hamilton?

09 juli 2019 11:54

Het lijkt erop dat Lewis Hamilton opnieuw een model aan de haak heeft geslagen. De Formule 1-coureur werd gespot met het Instragam-model Zahra Elise bij een verjaardagsfeestje in Los Angeles.

Lewis en Zahra werden samen gespot bij de veertigste verjaardag van komiek Kevin Hart. De 34-jarige coureur pronkte met zijn 25-jarige vlam, die meer dan een miljoen volgers heeft op Instagram, een lingerielijn heeft gelanceerd en in het verleden zelfs een carrière had als vliegtuigonderhoudstechnicus voor de Amerikaanse marine. Zahra droeg een zwart rubberen pak voor het partijtje en Lewis kon zijn handen nauwelijks thuishouden, zo blijkt uit beelden van de Daily Mail

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lewis Hamilton heeft een nieuwe job

De Britse krant heeft contact gezocht met het team van Lewis. Zijn teamleden beweren dat hij en Zahra "alleen vrienden" zijn. Hiervoor gingen er ook geruchten dat het model een relatie had met Usain Bolt, maar ook toen zou ze slechts vrienden zijn met de Olympiër. De Instagram-dame heeft ook fans op een andere site, namelijk Only Fans. Een pagina waar pikante plaatjes en videos worden gedeeld en gebruikers twintig dollar per maand moeten betalen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton laat tijger schrikken

Lewis heeft een behoorlijke waslijst aan exen. Eén van zijn meest publieke relaties was met Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger, maar hij werd ook gelinkt aan Sofie Richie, Rita Ora, Barbara Palvin, Winnie Harlow, Nicki Minaj en Rihanna. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!