Beeld © ANP

Roy Donders mist zijn winkel Rojami's niet

09 juli 2019 14:11

Roy Donders heeft er geen moeite mee dat hij zijn winkel Rojami's niet meer heeft. Dat vertelt de realityster in de nieuwe Beau Monde. "Nee, er is een last van mijn schouders gevallen."

"Ik werd er niet meer vrolijk van"

Roy vertelt hoe de winkel steeds meer van zijn tijd in beslag nam. "Ik werkte 80 à 90 uur per week. Zo’n tien man personeel in de winkel. Optredens, liedjes opnemen, studio-opnames." Het zorgde ervoor dat hij veel stress had. "Ik kwam overal te laat, mijn dagen waren overvol. Ik werd er niet meer vrolijk van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders eert overleden oma

Eind vorig jaar ging de winkel van de Stylist van het Zuiden failliet. De klap was enorm, omdat zijn hele ziel en zaligheid erin zat. Hij is de schrik gelukkig wel weer een beetje te boven. "Nu zing ik ieder weekend ergens anders", legt hij uit. Ook is hij druk bezig met nieuwe projecten, zo komt er een Roy Donders-beddenlijn en een speciale kerstballenlijn. Die laatste heeft hij bedacht om zijn overleden opa en oma te herdenken.

De Brabander legde vorig jaar nog uit dat Rojami wel een beetje als zijn kindje voelde. Het faillissement van de kledingwinkel was volgens Roy te wijten aan de verhuizing van de winkel. Eerst zat de ondernemer in een buitenwijk, maar later verhuisde hij naar het centrum van Tilburg. Hij trok hier nauwelijks klanten en dat terwijl zijn huur hoger was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders geniet na van spectaculair verjaardagsfeest

Het hele interview met Roy Donders (en Teun Föhn) lees je in de nieuwe Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!