Beeld © Instagram @loveislandvlaanderen

Eerste date Love Island-Matthy en Kelly is een feit

9 juli 2019 21:00

Love Island-koppel Matthy en Kelly zetten hun liefdesavontuur voort in Nederland. Hun eerste date is zelfs al een feit! Zo schrijven de tortelduifjes verheugd op Instagram.

"Ik kan niet wachten op onze eerste date in Nederland"

Hoewel Matthy en Melany samen dolgelukkig leken, gooide een onverwachte stemronde roet in het eten. Maar Matthy ging niet bij de pakken neerzitten en maakte meteen werk van nieuwkomer Kelly. Er was meteen vuurwerk tussen de twee Brabanders en zo belandde ze afgelopen weekend samen in de finale. Eenmaal uit de Love Island-bubbel zijn er nog altijd vlinders bij zowel Matthy als Kelly...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Is er nog hoop voor Love Island-Lotte en Jarne?

"Love Island was voor mij een onverwachts, maar geweldig avontuur", schrijft Kelly nog altijd onder de inruk op haar Instagram. "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik door jullie support de finale heb mogen meemaken. Er zijn vriendschappen voor het leven gesloten en ik ben thuisgekomen met de leukste/knapste/grappigste/liefste man ever", waar ze doelt op Matthy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nagenieten: De lovestory van Love Island-Denzel en Aleksandra

De liefde tussen de twee is zo sterk dat ze aanstaande woensdag hun eerste date hebben. "Het is allemaal nog zo onwerkelijk dat ik samen met Matthy de finale van Love Island heb mogen meemaken", geeft ze haar volgers vandaag nog een update. En aan het berichtje is te zien dat ze niet kan wachten om Matthy weer in haar armen te sluiten. "Ik kan niet wachten op onze eerste date in Nederland, gelukkig is het bijna woensdag", leest het bijschrift.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Love Island-Denzel laat zich uit over Chey

Meer Love Island? Check dan het hele eerste seizoen nu bij Videoland of kijk de Love Check-up met afvaller Noah.

Love Check-up: Love Island-Noah doet een boekje open over Lotte en Jarne

09:58
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Love Island-Denzel wil naar Antwerpen verhuizen voor Aleks

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!