Beeld © Instagram @andrew.glennon

Teen Mom-Amber verliest mogelijk voogdij in mishandelingszaak

10 juli 2019 11:17

Het leven van Teen Mom's Amber Portwood (29) staat op zijn kop. De realityster werd gearresteerd wegens huiselijk geweld en heeft nu drie aanklachten aan haar broek hangen. Bovendien wil haar vriend de voogdij over hun éénjarige zoontje, James.

Amber wordt aangeklaagd voor drie federale beschuldigingen: huiselijk geweld, roekeloosheid met een dodelijk wapen en huiselijk geweld in het bijzijn van een kind, meldt TMZ. Het is vooralsnog onduidelijk om welk dodelijk wapen het zou gaan, aangezien de politierapporten melden dat de realityster haar vriend, Andrew Glennon, heeft aangevallen met een schoen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber opgepakt wegens huiselijk geweld

TMZ heeft de papieren weten te bemachtigen waarin staat dat Andrew nu de enige voogd wil worden van hun zoontje James. Dit komt nadat bekend werd dat Amber haar vriend heeft aangevallen tijdens een ruzie, terwijl hij het éénjarige kind vasthield. Volgens de vriend van de Teen Mom-ster waren ze in levensgevaar, al was het kind ongedeerd toen de politie aankwam. Andrew daarentegen niet, hij had striemen in zijn nek. Op die plek had Amber hem geslagen met een schoen. 

Bovendien heeft Andrew aangegeven dat dit niet de eerste keer was dat Amber hem sloeg. Ze zou hem ook meerdere keren fysiek hebben bedreigd. De Teen Mom heeft toegegeven haar vriend een stoot te hebben gegeven. Ze beweert echter dat het een lichte klap op de schouder was. De twee hebben voor het incident altijd van de daken geschreeuwd dat hun relatie goed is. Sterker nog: ze hadden het kort geleden nog over trouwen en een tweede baby.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber bevallen van zoontje

Amber heeft in het verleden al vastgezeten en haar tumultueuze relatie met ex Gary werd ook vastgelegd in het MTV-programma. De realityster heeft haar ex-vriend en vader van haar eerste dochtertje, Leah, geslagen in de show. Mede daarvoor werd ze veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, waarvan ze slechts zeventien maanden van haar straf heeft hoeven uitzitten. Inmiddels heeft Gary al jarenlang de voogdij over Leah. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!