Beeld © ANP

Dave Roelvink en vriendin Julia vieren bijzondere mijlpaal

10 juli 2019 17:35

Dave Roelvink (25) en Julia Mekkes (27) zijn vandaag precies drie jaar gelukkig met elkaar en dat vieren ze door elkaar de hemel in te prijzen op social media.

"Wat wij in drie jaar hebben meegemaakt, maken andere mensen in 30 jaar mee"

"Vandaag drie jaar met de liefde van me leven", schrijft de Roelvink-telg nog even verliefd als drie jaar geleden. "Bedankt dat je in me leven wilt zijn."

Maar Dave zou Dave niet zijn als hij na zijn romantische serenade niet nog een grapje zou maken. De belhamel was de afgelopen dagen aan het feesten en werken in Albufeira en heeft nog een boodschap voor zijn liefje: "Laat de hond even uit", grapt hij met een lachende emoji. Goede vriendin Julia bewijst daaronder in de comments dat hij niets te vrezen heeft. "Ik kom je zo ophalen van het vliegveld", schrijft ze. "Het bed is verschoond. Het huis is schoongemaakt en je avondeten staat klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink dropt nieuwe single

Verder laat ze op haar Instagram ook nog eens weten hoe dol ze op hem is. Om hun samenzijn te vieren deelt ze een video van hun allereerste vakantie samen. "Sinds die tijd pest jij mij dagelijks, of het nou verplicht GTA op de PlayStation spelen is of nieuwe MMA technieken oefenen op mij die je net op de sportschool hebt geleerd, je weet me altijd te vinden. Wat wij in drie jaar hebben meegemaakt, maken andere mensen in 30 jaar mee. Maar wat hebben we het altijd gezellig. Ben mega trots op je hoe goed je de afgelopen tijd bezig bent. Ik hou van je."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink door vriendin als donor geregistreerd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!