Beeld © Instagram @kellypfaffg

Kelly Pfaff kan haar kinderen niet missen

10 juli 2019 20:48

Kelly Pfaff heeft haar kroost een tijdje moeten missen, maar het duurt niet lang meer voordat het gezin weer compleet is. Zo laat de 41-jarige weten via Instagram.

"Ik mis hen zo veel"

Haar twee kinderen, de negentienjarige Shania en Kenji van zeventien, zijn afgelopen week voor het eerst op vakantie geweest zonder pa en ma. Alhoewel? Helemaal alleen waren ze niet. Debby Pfaff, haar man Nicolas Liébart en hun zoontjes waren afgelopen week ook in Spanje en ontvingen hen met open armen. Kelly bleef thuis alleen achter en dat is haar toch wat zwaarder gevallen dan gedacht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kelly Pfaff moet haar kids een tijdje missen

Bij gebrek aan beter deelt Kelly daarom maar een kiekje van haar twee engeltjes van flink wat jaren geleden. "Vandaag is de dag dat mijn engeltjes weer thuiskomen. Ik mis hen zo veel", schrijft ze bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Lyndsey Pfaff knapt uit elkaar van trots

Hoewel het lief bedoeld is, vindt dochter Shania het lichtelijk overdreven. "Mama zeg, precies of wij een jaar zijn weggeweest", reageert ze onder de foto van haar moeder.

Maar de realityster krijgt bijval van een flink aantal moeders die haar onder de post erop wijzen dat ze niet de enige is. "Onze zoon komt voor het eerst niet naar Spanje. Best raar", laat iemand achter. Een andere volger post: "Je wilt ze het liefst onder moeders vleugels houden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!