Beeld © Instagram @andrehazes

Lief: André Hazes warm onthaald door zoontje

10 juli 2019 21:30

André hazes heeft de afgelopen dagen de bloemetjes buiten gezet in Cuba. En hoewel hij de tijd van zijn leven gehad heeft, is er één ding wat Cuba niet heeft: zijn zoontje. De 25-jarige zanger is dan ook door het dolle heen als hij zijn kleine jongen weer in de armen sluit.

"Herenigd met mijn liefde"

Omdat André weet dat zijn volgers het liefst alles van hem willen zien en weten, deelt hij de hereniging op Instagram. "Herenigd met mijn liefde", schrijft 'ie er nogmaals bij om te laten zien dat zijn zoontje alles voor hem betekent. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes evenaart bijzonder albumrecord

In de video is te zien hoe het ventje op zijn papa staat te wachten achter de grote, glazen ramen van Schiphol. Maar André staat niet achter het glas, maar naast het mannetje! Als de zanger naar zijn schatje rent, gaat de kleine André glunderen van geluk. "Hoe gaat het?”, vraagt de papa aan zijn kleine, waarop zijn zoontje antwoordt: "Goed”, en hem een dikke pakkerd geeft.

Maar als snel heeft Junior maar oog voor één ding: het shirt van zijn vader. Daar staat namelijk zijn grote held Spiderman op, een bewuste keuze van de Leef-zanger. “Deze heb ik speciaal voor jou aangedaan. Papa heeft de hele dag voor lul gelopen voor jou”, grapt hij, waarna Monique achter de camera begint te lachen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

André Hazes ontroert Frank Dane met lied voor zoontje

André was afgelopen week is samen met zijn bandleden in Cuba, waarschijnlijk voor de opnames van Waar is de Mol? 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!