Love Island-Denzel en Aleks willen samenwonen

12 juli 2019 08:49

Denzel en Aleksandra hebben het in de villa van Love Island niet altijd even makkelijk gehad. Zo zijn er de nodige ruzies gepasseerd en heeft de blondine haar twijfels nooit onder stoelen of banken gestoken. Inmiddels is het powerkoppel niet van elkaar weg te slaan en willen ze zelfs gaan samenwonen! Als dat geen ware liefde is!

"Het is net een sprookje"

Love Check-up: Denzel en Aleks willen samenwonen

09:55

Hoewel de finale inmiddels alweer een paar dagen achter de rug is, beseffen Denzel en Aleksandra nog altijd niet dat ze Love Island hebben gewonnen. Vooral Aleks had de winst niet aan zien komen vertelt ze in een nieuwe aflevering van Love Check-up. "Ik kan eigenlijk niet geloven dat alles zo geweldig is gegaan. Het is net een sprookje", spreekt ze verliefd.

En al die ontlading van de finale moest er natuurlijk wel uit. En daar had het koppeltje wel een manier voor... Aan Moïse verklappen ze dat ze na de finale keiharde seks gehad hebben. Al had Aleks wel even haar zorgen over de 'grote' van haar lief. "Maar dat was geen probleem, het ging. Het is gelukt en het was heel fijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Lotte en Jarne halen uit naar Noah

In haar stoutste dromen had Aleks niet kunnen bedenken dat ze daadwerkelijk verliefd zou worden, al had ze er wel op gehoopt. "Dat het echt gebeurd is, dat is echt ongelofelijk.” Ook haar liefje Denzel achtte de kans op een romance een aantal weken geleden klein. Al wist hij wel zodra hij Aleks in de smiezen had, dat er kans was op een toekomst. 

Haar korte romance met Matthy is compleet verleden tijd. Al hopen veel fans van het programma dat de twee toch nog ooit samenkomen. "Ik snap het wel", legt ze uit in de video. "Ik kan het begrijpen, omdat ik zelf nog heel lang heb getwijfeld wat ik eigenlijk wilde. De mensen hebben dat natuurlijk meegekregen en hebben dat gevoeld (...) Voor mij en Matthy is het klaar, ik denk zelfs niet dat hij er nog over nadenkt. Het is zelfs geen optie.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

It's official: Love Island-Stenn en Rowéna hebben een relatie

Niet alleen wonnen de tortelduifjes elkaar, ook zijn ze nu trotse eigenaar van 25.000 euro. En die extra centjes willen ze gebruiken om lekker mee op vakantie te gaan en de rest gaat naar hun toekomst, voor wanneer ze gaan samenwonen. Inderdaad, samenwonen! Denzel laat er geen gras over groeien en is al op zoek naar een eigen plek in Antwerpen. En als alles volgens plan loopt willen ze zo snel mogelijk bij elkaar intrekken!

Over hun toekomst hebben de lovebirds ook al nagedacht. Al die weken met hun koppie op tv smaakt naar meer. Zo wil Aleksandra gaan presenteren en er gaan ook al geruchten over een eigen realityshow. "Wie weet dat we dat gaan doen”, verklapt Denzel. “Dat zou echt zo gek zijn”, aldus Aleks.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Eerste date Love Island-Matthy en Kelly is een feit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!