Beeld © ANP

Humberto Tan legt nabestaanden MH17 vast

12 juli 2019 08:39

Humberto Tan heeft acht nabestaanden van MH17-slachtoffers gefotografeerd die een tatoeage hebben genomen als eerbetoon aan hun overleden geliefden. RTL Nieuws heeft vrijdag de foto’s geplaatst van de acht familieleden en geliefden van slachtoffers van de vliegramp.

Het is woensdag exact vijf jaar geleden dat het toestel van Malaysian Airlines boven Oekraïne uit de lucht werd geschoten. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan: 'Voor een huwelijk moet je vechten'

"RTL Nieuws brengt nu bijna vijf jaar verhalen over de MH17-ramp", schrijft de redactie op haar website. "Nieuwsverhalen over de toedracht, en verhalen over de gezichten achter deze tragedie. Nu, vijf jaar na die noodlottige 17 juli, wilden we een verhaal maken over de volgende stap. Over hoop en over herinneringen." In een begeleidend filmpje geven de nabestaanden uitleg over hun tatoeages en waar die precies voor staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan plaatst foto met zijn grote liefde Ineke

Humberto Tan is naast presentator en televisiemaker ook fervent fotograaf. "Ik kan niet fotograferen zonder doel. Foto's moeten wel een goed verhaal vertellen", vertelde hij daarover in een interview in Dit boek is gezond. Hij vindt het dan ook een enorme eer dat hij de nabestaanden en hun tatoeages mocht fotograferen, zo schrijft hij op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!