Beeld © ANP

Donald Trump: 'Arnold Schwarzenegger is dood'

12 juli 2019 09:03

President Donald Trump en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger kwamen donderdag weer met elkaar in aanvaring. Arnold haalde op Twitter uit naar Trump, nadat de president de Hollywoodster tijdens een social-media-event in het Witte Huis had doodverklaard.

"Ik ben er nog hoor"

"Arnold Schwarzenegger, weet je wat? Hij is overleden. Ik was erbij", stelde Trump volgens journalisten die erbij waren. Trump deed zijn opmerkelijke uitspraak tijdens een lofzang op de kijkcijfers van zijn oude programma The Apprentice.

Arnold reageerde niet lang nadat de uitspraken van Trump zich verspreidden op sociale media. "Ik ben er nog hoor", repliceerde de 71-jarige ‘Terminator’, die momenteel werkt aan het zesde deel in de langlopende filmreeks. "Zullen we belastingaangiften gaan vergelijken?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Ivana Trump haalt uit naar haar gezin

Trump ligt al jaren onder vuur omdat hij geen openheid van zaken wil geven over zijn belastingpapieren, iets wat alle presidenten voor hem wél hebben gedaan. De Republikeinse president en zijn partijgenoot Arnold kwamen de afgelopen jaren regelmatig met elkaar in aanvaring.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!