Beeld © Getty Images

Katherine Heigl komt met nieuwe serie

12 juli 2019 10:58

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Katherine Heigl uit Grey's Anatomy stapte, maar ze wordt nog altijd gemist. Tijdens de promotietour voor het negende seizoen van Suits praat ze openhartig over een eventuele terugkeer. Maar, nog leuker, er komt een nieuwe serie aan!

"Naar mijn idee zouden fans denken: 'Ja, dat hebben we al achter ons gelaten, waarom ben je terug?'"

Dokter Izzie Stevens zal niet snel terugkeren in Seattle Grace Mercy West Hospital. "Ik denk al jaren niet meer aan haar", vertelt Katherine over haar personage. "Ik weet niet of ik het wel weer zou doen." De 40-jarige actrice legt aan Entertainment Weekly uit waarom ze niet zomaar weer in de huid van Izzie wil kruipen. "Volgens mij zouden fans denken: ja, dat hebben we al achter ons gelaten, waarom ben je terug?"

Maar er is nieuws! De actrice kondigde vandaag aan met een nieuwe dramaserie naar Netflix te komen. Katherine gaat de hoofdrol spelen in Firefly Lane. Het vertelt het verhaal van de beste vriendinnen Kate en Tully. De twee kennen elkaar al dertig jaar en delen ups en downs.  Ze worden uit elkaar gedreven door een afschuwelijk verraad en gaan hun eigen weg. Zullen ze ooit weer vriendinnen worden? 

Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Excuses Katherine Heigl voor kerkhofselfies

Katherine is in vanaf volgende week in Amerika in het negende seizoen van de populaire advocatenserie Suits te zien. In Nederland start vandaag seizoen 7 op Netflix. Katherine, zelf groot Suits-fan, voegde zich bij de vaste cast na het vertrek van hoofdrolspelers Patrick J. Adams en Meghan Markle. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!