Beeld © Instagram @lecolook

Fans Angela Groothuizen strooien met complimentjes

13 juli 2019 14:58

Angela Groothuizen (59) heeft vandaag de laatste opnames voor The Voice Senior en daarom zet goede vriend en visagist Leco van Zadelhoff (51) haar lekker in de maquillage. Op Instagram wordt de presentatrice bejubeld om zijn prachtige look.

"Dankzij je foto’s van Angela met haar mooie haar heb ik het ook gewaagd"

Op de foto die Leco deelt van Angela kijkt ze stralend de camera in. Het kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat! Onder het kiekje reageren fans van de presentatrice enthousiast op de make-over. Vooral het woord 'mooi' valt te lezen in elke reactie.

Ook Angela's coupe is onderwerp van gesprek. "Dankzij je foto’s van Angela met haar mooie haar heb ik het ook gewaagd. Hoppa! 25 cm er af! Mijn dank is groot", reageert iemand. Een ander heeft de stapt nog niet genomen, maar droomt er wel van. "Heel mooi, ik wil ook zulk haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen tekent nieuw contract bij RTL

In The Voice Senior kunnen deelnemers van 60 jaar en ouder laten zien over wat voor zangkwaliteit ze nog beschikken. In 2018 was de eerste editie en deze werd gewonnen door Jimi Bellmartin, de 69-jarige soulzanger uit het team van Geer en Goor.

Angela is aankomend seizoen samen met Ilse DeLange, Marco Borsato en Frans Bauer één van de coaches. Lieke van Lexmond en Martijn Krabbé presenteren het seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff neemt een hilarisch duikje in het verleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!