Beeld © ANP

Chris Hemsworth werpt pijl op hoofd Matt Damon

13 juli 2019 19:48

In de Marvel-films speelt Chris Hemsworth de rol van superheld Thor en dat is niet voor niks. Op het witte doek laat hij geregeld zien dat hij prima met een grote hamer - het wapen van Thor - kan slingeren, maar in het echte leven kan hij er ook wat van.

"Je doet niet eens je eigen stunts man"

Het klinkt echter gevaarlijker dan het lijkt, want in zijn laatste video op Instagram gooit de Australische acteur niet met een hamer, maar met een plastic speelgoedpijltje met zuignap. Zijn collega-acteur Matt Damon moet het hierbij ontgelden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Hemsworth schrijft eigen naam verkeerd bij ceremonie

"Je doet niet eens je eigen stunts man", roept Hemsworth plagend naar Damon, die niet mee lijkt te willen werken aan een schietoefening met pijl en boog. De Amerikaan pikt dit niet en schiet vervolgens een plastic pijl richting zijn vriend. Hemsworth ontwijkt het projectiel vrij makkelijk en plukt de pijl zelfs uit de lucht. Om te laten zien hoe goed hij zelf is met zijn stunts gooit 'Thor' de pijl vervolgens terug naar Damon. En goed ook, want de pijl treft doel, precies op het voorhoofd van de acteur. Dit alles onder luid gejoel van de aanwezigen.

"Stom...", moppert Damon. "Ik heb nooit gezegd dat Hawkeye niet cool was", waarbij hij refereert aan Thor's Avenger-collega Hawkeye, die geweldig met pijl en boog overweg kan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!