Beeld © Instagram: @Bassmit

Zo zien BN’ers er als bejaarden uit

14 juli 2019 15:48

Verschillende BN’ers hebben weer wat gevonden om hun tijd mee te verdrijven. Ze gaan namelijk massaal aan de slag met een app waardoor ze er hoogbejaard uit komen te zien. Hiermee geven ze niet alleen zichzelf, maar ook hun volgers een kijkje in de toekomst en die is bij de een iets rooskleuriger dan bij de ander.

Suzan & Freek delen een kiekje van hun samen als bejaard stel. De twee schrijven erbij: “Jubileumfeestje van de bingo-club in 2061, hier zijn Suzan & Frits met ‘Toen Het Avond Was’ en ‘Ouwe Dag’"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit: 'Temptation Island is het enige waarvoor ik thuisblijf'

Bas Smit ziet het als een ideale gelegenheid om zijn spelletje Father or bought er nieuw leven in te blazen. De goedlachse man van Nicolette van Dam poseert met zijn vrouw in het Disneyland van 2041.

Zanger en Acteur Jim Bakkum heeft blijkbaar moeite met ouder worden. Ook hij ondergaat de transformatie en schrijft daarbij: “Ik word net zo triest van dit toekomstbeeld als hoe deze oude man kijkt. Om te janken.”

Jan Versteegh maakt zich ook grote zorgen om zijn toekomst. De presentator maakt zich niet perse druk om  het presenteren van Lingo, maar wel om zijn toekomstige rimpels. Gordon probeert hem nog een hart onder de riem te steken en vergelijkt hem met Rutger Hauer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan & Freek brengen tweede single uit

Kaj Gorgels en zijn vriendin Jessie Jazz laten alvast zien hoe zij er over tientallen jaren uit zullen zien. “Ik lijk op die ranzige opa die op verjaardagen vertelt over hoe zijn lerares tapdansen vroeger in de hooischuur een dwarslaesie stond te wippen”, schrijft Kaj bij de foto.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!