Beeld © Instagram @rodanyakelsey

Temptation-Rodanya in verwachting van eerste kindje

16 juli 2019 18:35

Rodanya Kelsey, bekend van Temptation Island, wordt moeder! Dat maakte de realityster zojuist bekend op haar eigen Instagram.

"Alleen wij tweetjes"

Aan de hand van een gestylde fotoshoot deelt Rodanya het blijde nieuws met haar volgers. "Ik ben verliefd op een klein mensje, alleen heb ik hem nog niet ontmoet. Alleen wij tweetjes", schrijft de mommy to be geheimzinnig bij de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rodanya ontkent gevoelens Danicio: 'Ik ging mee in het moment'

Rodanya en Morgan deden afgelopen seizoen mee als koppel aan Temptation Island. Hoewel het even leek dat de twee ongeschonden het programma doorgekomen waren, bleek in de laatste aflevering dat Rodanya niet helemaal eerlijk was geweest en bij thuiskomst het bed had gedeeld met verleiders Danicio. De grote vraag is dan ook: van wie is haar kindje? 

Onder de post gaan haar volgers helemaal los. "Is ze zwanger? Van wie dan?", reageert iemand. "Waar komt dit ineens vandaan", vraagt een ander zich hardop af. Er worden ook al grapjes over gemaakt. "Ze is zwanger van mij jongens", dolt iemand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya en Morgan vliegen elkaar in de haren

Hoewel zijn ex-vriendinnetje zijn hart brak in Temptation Island, was het Morgan die al eerder een misstapje maakte. In Temptation Gossip vertelt hij er alles over.

Morgan: 'Ik wilde geen relatie, daarom ben ik vreemdgegaan'

00:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!