Rowéna: 'Ik had niet bedacht dat ik met Stenn zou eindigen'

17 juli 2019 09:52

Hoewel Stenn eerst het geluk leek te hebben gevonden bij Chey, kon hij bij de spontane Rowéna toch meer zichzelf zijn. Vandaag vertellen ze in Love Check-up alles over hun liefdesleven en toekomst samen.

"Ik zag het echt niet aankomen"

Love Check-up: Stenn en Rowéna doen een boekje open over hun liefdesleven

10:05

Ondanks het leeftijdsverschil vielen de twee als een blok voor elkaar. De vonken vlogen ervanaf en de tortelduifjes wisten dan ook een plekje te bemachtigen in de felbegeerde finale van Love Island, iets wat ze niet hadden durven dromen. “We hadden in eerste instantie niet bedacht dat we in de finale konden komen”, verklapt 'Loco Ro' aan RTL Boulevard. “Wij dachten eigenlijk: dan eindigen we op de vierde plek. Omdat we het laatste koppel waren die zich in de finale mocht plaatsen. Dus dat het een derde plaats werd, was voor ons wel echt een verrassing.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jarne kwam 7 kilo aan tijdens Love Island

Tijdens hun laatste date besluit de 27-jarige Rowéna haar gevoelens te uiten en Stenn te vertellen dat ze verliefd op hem is. “Ik wist niet goed hoe ik daarop moest reageren”, vertelt Stenn eerlijk in de Love Check-up. “Ik wist al wel dat ik haar heel leuk vond, maar was nog niet echt verliefd op haar.” Pas terug in Vlaanderen besefte hij hoeveel ze voor hem betekent en besloten de twee hun relatie alsnog officieel te maken. “We zaten op een speciaal plekje en hadden iets lekkers om te drinken… Het moest gewoon gebeuren”, aldus Stenn. “Ik zag het echt niet aankomen, dus dat was heel schattig”, valt Rowéna hem bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany deelt pikant kiekje op vakantie

Toch had de 27-jarige Rowéna niet kunnen voorspellen dat ze met een 19-jarige zou eindigen. “Ik had zelf ook niet bedacht dat ik met Stenn zou eindigen. Om zijn leeftijd”, vertelt ze eerlijk. “Maar het is gewoon vanzelf zo gegaan (…) waarom zou ik er dan een probleem van maken?”

Krijg jij geen genoeg van Love Island? Check dan hieronder de Love Check-up met winnaars Aleksandra en Denzel:

Love Check-up: Denzel en Aleks willen samenwonen

09:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!