Beeld © Videoland

Is dit hét bewijs dat Pommeline en Fabrizio uit elkaar zijn?

17 juli 2019 13:03

De bom lijkt te zijn gebarsten voor het Temptation Island VIPS-koppel. Bovendien ziet het er naar uit dat Fabrizio een scharrel heeft overgehouden aan zijn avontuur in Thailand. De Vlaming is met niemand minder dan verleidster Julia gespot.

"Hoe kan je dat doen? Je had zo'n leuke, lieve, knappe meid"

Het zou zomaar kunnen dat het definitief voorbij is tussen Pommeline en Fabrizio. De geruchten gingen al enige tijd, maar de wandelende Temptation-encyclopedie Michella Kox heeft hét bewijs dat de Vlaamse tatoeëerder een kortstondige relatie heeft gehad met verleidster Julia. De beelden liegen er niet om: Fabrizio krijgt allemaal kusjes van zijn grootste temptation uit het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya in verwachting van eerste kindje

De reacties onder de gelekte filmpjes zijn niet mals. "Heb het idee dat hij dit na Temptation sneaky achter Pommelines rug heeft gedaan en ze er later pas achter is gekomen", "Hoe kan je dat doen? Je had zo'n leuke, lieve, knappe meid" en "Dit is toch wel duidelijk" vinden fans van het programma. Volgens het Temptation Island-fan-account is het inmiddels ook weer uit tussen Fabrizio en Julia. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Yasmin huilde om overleden vriendin

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Shané. "Ik speel een spelletje", vertelt de verleidster over haar tactiek om Quentins relatie te verbreken. Nieuwe afleveringen van VIPS staan elke donderdag om 09.00 uur op Videoland en iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Gossip. 

Temptation Gossip: 'Ik speel een spelletje met Quentin'

09:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!