Beeld © Instagram @melany

Love Island-Melany laat de zon schijnen op Ibiza

17 juli 2019 15:50

De 24-jarige Melany, die afgelopen seizoen te zien was in Love Island, is nog altijd in de vakantiemodus. De brunette is na een aantal weken vertoeven op Gran Canaria, nu te vinden op party eiland Ibiza. Op Instagram deelt ze elke seconde van haar vakantie met haar trouwe fans.

Om haar kleurtje te onderhouden reist Mel deze zomer van hot naar her. Momenteel is de verleidelijke realityster op het zonnige Ibiza, waar ze alle remmen loslaat. Enkel in een bikinibroekje ging ze eerder deze week al in een snelle boot het water op, wat flink wat reacties van haar volgers opleverde. "Je bent je topje volgens mij vergeten op je vorige eiland", grapte haar Love Island-maatje Noah.

Maar Melany trakteert haar fans ook op zonnige kiekjes aan het zwembad, en kijkt ze zwoel de camera in terwijl ze geniet van een verfrissend stukje watermeloen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany haalt keihard uit naar Matthy

Haar volgers worden helemaal wild onder de vakantiekiekjes. Zo reageert goede vriendin Lotte onder elke foto en noemt haar "babe". Ook Love Island-Kaat en Teddie complimenteren de brunette onder de foto's. "Hallo hot stuff!", valt er te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cute! Love Island-Denzel ontmoet mama van Aleks

Helaas wist Melany in de villa niet de liefde te vinden. De twee bij wie dit wél lukte waren Stenn en Rowéna. Alles over hun liefdesleven zie je in een nieuwe aflevering van Love Check-up:

Love Check-up: Stenn en Rowéna doen een boekje open over hun liefdesleven

10:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!