Beeld © Instagram @fabrizio_tzinaridis

Temptation-Fabrizio gooit het over andere boeg en wordt zanger

17 juli 2019 16:01

De tatoeëerder staat bekend om zijn verleidelijke moves en deelname aan het programma Temptation Island VIPS, maar nu blijkt dat Fabrizio ook nog een ander talent heeft. De Belg komt binnenkort met zijn eerste single op de markt.

"Muziek is voor mij in eerste instantie een uitlaatklep, geen verlengstuk van Temptation Island"

Fabrizio is momenteel te zien in Temptation Island VIPS, maar werkt ook keihard aan zijn muziekcarrière. De tatoeëerder kondigt op Instagram de release van zijn eerste single, Kleine Jongen, aan. Hij lijkt inspiratie te hebben gehaald uit het populaire nummer van André Hazes en vertelt dat fans er binnenkort naar kunnen luisteren. De spierbundel doet aan het Vlaamse HLN uit de doeken hoe hij ooit is begonnen met het maken van muziek, waar ook een eerste teaser te horen is van de single. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya in verwachting van eerste kindje

Op zijn twintigste besloot hij zijn passie achterna te gaan. "Ik maakte toen een heel moeilijke periode door in mijn leven. Ik was verslaafd aan drugs, had problemen om een job te vinden én te houden, verloor een tijdlang het contact met mijn vader, werd bedrogen door mijn toenmalige vriendin... Kortom: een hele hoop onprettige situaties bij elkaar", vertelt Fabrizio openhartig. "Om dat een plaats te geven, ben ik toen een tekst gaan schrijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miss-verkiezing zorgt voor heftige avond in Temptation VIPS

Voor hem was het een manier om te dealen met zijn verleden, legt hij uit: "De tekst van Kleine Jongen kwam er in één vlotte beweging uit. Ik denk dat ik er maximaal twee uur aan geschreven heb. Het klopte helemaal. Toen ik die tekst daarna rapte voor vrienden, zeiden ze dat ik daar echt iets mee moest doen. Omdat ik toen slecht in mijn vel zat, heb ik dat laten verwateren." Er zou zelfs een album aan kunnen komen. "Muziek is voor mij in eerste instantie een uitlaatklep, geen verlengstuk van Temptation Island. Ik wil mijn muzikale droom dan ook heel professioneel aanpakken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Yasmin huilde om overleden vriendin

Wanneer Fabrizio's eerste single uitkomt, is onduidelijk. Tot die tijd kan je elke week genieten van de Limburger in Temptation Island VIPS bij Videoland. Krijg je geen genoeg van het programma? Bekijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip met Shané, waarin ze vertelt waarom ze een spelletje speelt met Quentin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!