Beeld © Instagram @bo_wilkes

Echt Gooisch Meisje-Bo Wilkes geeft zwangerschapsupdate

17 juli 2019 19:18

Bo Wilkes, bekend van het programma Echte Gooische Meisjes, geniet volop van haar derde zwangerschap. Inmiddels zit Bo al in haar 30e week en kan ze niet wachten haar kleintje in de armen te sluiten. Op Instagram laat de voormalig realityster weten dat de kleine meid nu al onderdeel is van het gezin.

"Met drie kids vorm je met vijf toch wel echt een hele club"

Via Instagram geeft Bo een update wat betreft haar zwangerschap. Met een groeiend buikje poseert Bo voor de spiegel. "Niet normaal hoe snel de tijd voorbij vliegt!", schrijft ze erbij. "Kan me nog niet voorstellen dat de kleine meid straks al niet meer weg te denken is in ons gezinnetje! Correctie: gezin, want met drie kids vorm je met vijf toch wel echt een hele club."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echt Gooisch Meisje-Leslie in verwachting van eerste kindje

De zwangerschap van Bo wordt alsmaar leuker, omdat iedereen via haar Instagram meeleeft. "Stoere, knappe mama!", reageert actrice Liza Sips lief onder de post. Iemand anders plaatst: "Je ziet er goed uit! Wat gaat het hard... stoer hoor, een gezin met drie kinderen." Een ander laat weten hoe mooi het haar staat zwanger te zijn en weer een andere volger reageert: "Mooi buikje en bizar hoe snel zo’n derde zwangerschap gaat hè."

Samen met haar verloofde Paul heeft ze al twee kinderen, zoon Boyd (3) en dochter Julie (1).

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wat is er geworden van de Echte Gooische Meisjes?

In het programma Echte Gooische Meisjes dook Bo samen met Pauline, Florine, Kimberly en Leslie in een voor hen onbekende wereld. Eén maand lang verruilden ze de luxe lunches en shopping tripjes voor vrijwilligerswerk. En ondervonden de verwerende prinsesjes hoe het is om te leven in één van de armste wijken van Amsterdam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!