Beeld © Instagram @amandatsatsos

Amanda Balk terug bij haar ex Stavros na witwasschandaal

18 juli 2019 11:57

Amanda Balk laat op Instagram weten weer terug te zijn bij haar ex Stavros T. In januari vertelde de realityster nog te gaan scheiden van de Griekse Stavros, nadat hij werd opgepakt voor het telen van zeer grote hoeveelheden hennep gedurende een lange periode en het witwassen van geld.

"Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar"

De realityster plaatst nu een foto van hun samen met de tekst: "Mensen die bij elkaar horen, vinden altijd weer hun weg terug naar elkaar." Amanda Balk liet afgelopen maandag aan RTL Boulevard weten dat het hartstikke goed met haar gaat. "Met mijn dochter nog veel beter, dat is het belangrijkste." Toen liet ze nog niets blijken van een eventuele verzoening met Stavros.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man van Amanda Balk weer op vrije voeten

Vorig jaar mei trouwde Amanda met haar Griekse God op het eiland Mykonos. Het begon als een sprookje, maar eindigde al snel als een Griekse tragedie toen Stavros in oktober werd opgepakt voor het telen van wiet en het witwassen van geld. Amanda was in shock, ze wist van niks. "Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen", legde ze toen aan RTL Boulevard uit. "Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat."

In januari maakte de voormalig De Gouden Kooi-bewoonster duidelijk dat ze een punt zette achter haar huwelijk. "Het vertrouwen is kapot en valt helaas niet te repareren", zo schreef zij op haar Instagram. Vanaf dat moment nam zij ook haar meisjesnaam weer aan. "Ik ga in alle rust dit verwerken en gelukkig blijf ik elke dag geluk kennen, omdat ik de leukste dochter van de wereld heb. Ik was allang de moeder van Vegas voordat ik de vrouw van Stavros werd. Haar welzijn is voor mij het allerbelangrijkst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Balk verdacht van witwassen: 'Ik ben onschuldig'

In mei kwam Stavros T. weer op vrije voeten, nadat de voorlopige hechtenis werd geschorst. De voorwaarde is wel dat hij zich meldt bij de Reclassering en een enkelband draagt.

Amanda is zelf ook verdachte in de zaak rond de 'Wassenaarse wietvilla’s'. Het OM heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ook zij wordt verdacht van het witwassen van geldbedragen met haar man. Ze heeft in januari twee nachten op het politiebureau doorgebracht voor verhoor. De realityster heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze van niets weet: "Ik heb begrepen dat de officier van justitie in de zaak van Stavros heeft laten weten dat ik ook als verdachte word beschouwd en zal worden vervolgd. Ik ben onschuldig. Ik ben niet voor niks van hem gescheiden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk Amanda Balk ten einde: 'Het vertrouwen is kapot'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!