Column Dries Roelvink NPO Radio 1 keert terug

18 juli 2019 11:26

Dries Roelvink keert komend seizoen terug met zijn vaste dagelijkse column op NPO Radio 1. De volkszanger geeft vanaf begin 2018 elke dag iets voor 12 uur ‘s middags zijn mening over actuele zaken in het programma van Sven Kockelmann.

"Ik vind het het ontzettend leuk om te doen, al ben ik er nog wel vaak nerveus voor."

Zijn programma gaat na deze week met zomerstop. Maar eind augustus keren zowel Sven Kockelmann als Dries Roelvink terug. "KRO-NCRV is erg tevreden", laat de zanger weten. "En ik vind het het ontzettend leuk om te doen, al ben ik er nog wel vaak nerveus voor. Ik krijg veel feedback dat mensen het leuk vinden dat ze eens een heel andere kant van mij horen dan ik op het podium laat zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink steekt bekende hit in een nieuw jasje

Dries gaat de komende weken op vakantie naar Gran Canaria, waar hij ook een aantal optredens gaat geven. Het is goed nieuws voor de volkszanger dat hij zijn radiocolumn behoudt; de NPO gaat het komende seizoen weer een aantal veranderingen en bezuinigingen doorvoeren. Zo zal de zendtijd van het VPRO-cultuurprogramma Nooit meer slapen worden gehalveerd, liet de omroep eerder deze week weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gordon en Dries Roelvink jureren in kookshow

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!